tiistai 24. maaliskuuta 2020

Kaipuu mökille

Saa nähdä koska päästään mökille. Pahimmasssa tapauksessa ei koko kesänä. Hallitus on laittamassa rajoituksia siitä, että me ei täältä Uudeltamaalta päästä liikkumaan mihinkään. Kannatan kyllä tuota rajoitusta. Ilman sitä rajoitustakaan ei oltaisi tässä tilanteessa lähdössä mökille. Missään nimessä ei olisi mitään järkeä lähteä täältä pk-seudun pöpöpesäkkeestä toiseen maakuntaan kuljettamaan virusta. Mutta kaipuu sinne mökille on ihan mieletön.

Mutta ihan oikeasti pelkään sitä, että jos tulee kokonaan ulkona liikkumiskielto. Puutarhapalsta on ollut viimeiset pari vuotta minun henkireikä. Kuinka ihanaa onkaan ollut lähteä työpäivän päätteeksi puutarhalle. Viikonloppuisin olen yleensä pakannut eväät mukaan ja viettänyt palstalla koko päivän. Toivottavasti sinne edes pääsee.

No onneksi minulla on tänne kotiin varattu iso kasa kirjastonkirjoja. Niiden lisäksi lankoja ja kankaita riittää vaikka muille jaettavaksi. Hyvä hetki vaikka neuloa koko suvulle villasukkia.

Toivoisin todella, että jokainen ottaisi nyt tämän koronan vakavasti. Ei mitään sooloiluja. Jätetään ne julkiset tilanteet mahdollisimman vähiin. Nautitaan aurinkoisista päivistä niin pitkään kuin se on sallittua.



Kuva on viime mökiltä keväältä suunnilleen näihin aikoihin vuotta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti