perjantai 9. elokuuta 2019

Voihan komplikaatio sentään

Olin alkuviikosta siellä syöpäkontrollissa. Kivuliaassa sellaisessa. Ja sen jälkeen olenkin ollut vuoteen omana. Kotihoito-ohjeissa luki, että kipuja ei juurikaan pitäisi olla toimenpiteen jälkeen. Ja joka kerta olen kuitenkin ollut todella kipeä. Tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta kun minusta otettiin koepaloja, mutta oli kyllä kaikista epämiellyttävin kerta.

Joka kerta tapahtuu sama asia. Vatsaa särkee päiväkausia. Kaikki äkkinäiset liikkeet sattuu. Tämä kerta poikkesi edellisistä siinä, että verenvuotoa ei juurikaan ollut. Mutta istumaan en ole kyennyt koko viikon aikana.

Jouduin olemaan töistä poissa. Voimat ei kerta kaikkiaan riittäneet tuolilla istumiseen. Eilen kokeilin ja jaksoin noin tunnin verran. Tänään oli päivä jolloin minun oli pakko mennä käymään työpaikalla. Siellä oli hoidettavana yksi sellainen asia jonka halusin itse hoitaa. Jaksoin olla noin neljä tuntia ja oli pakko tulla kotiin. Muutaman tunnin istumisen jälkeen aloin valumaan keltaista paksua vuotoa ja vähän myöhemmin oli sitten virtsatietulehduksen oireet.

Tällä viikolla puutarhahommat ovat siis jääneet täysin haaveeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti