maanantai 24. kesäkuuta 2019

Juhannuskuulumiset

Me oltiin viettämässä juhannusta perinteisesti mökillä. Tällä kertaa puolisoni kanssa ihan kahdestaan. Yleensä mukana on ollut vähintään anoppi. Ihan kiva välillä näin. Meillä oli/on ollut aikamoinen aviokriisi viimeisen puolen vuoden ajan ja teki ihan hyvää olla reissussa kahdestaan. Ehkä pahin aviokriisi on selätetty, toivottaasti.



Useampana juhannuksena juhannusruusu ei ole vielä ollut kukassa, mutta nyt se oli jo jopa ylittänyt kauneimman vaiheen. Järvivesikin oli poikkeuksellisen lämmintä, lähes 25 asteista. Aivan ihanteellista minun kaltaiselle vilukissalle, joka ei kylmään veteen mene.


Meidän mökki on kimppamökki, mieheni isän perikunnan mökki. Meitä käyttäjiä on anopin lisäksi kaksi perhettä. Ainakin toistaiseksi vuorottelu on onnistunut ihan hyvn. Niin usein saa kuulla kauhutarinoita kimppamökeistä. Jatkuvista riidoista jne. Meidän kohdalla näin ei kuitenkaan ole ollut. Tietenkin välillä joutuu vähän vääntämään siitä kuka milloinkin mökille menee. Etenkin kun kummallakin perheellä lapset ovat jo osittain aikuisia. Joten sekä miehen, että hänen sisaruksen lapsetkin välillä käyvät omine perheineen mökillä.


Nyt olimme siis kaksistaan. Saunoimme ja söimme, välillä saunoimme uudelleen ja sitten taas syötiin. Kiloja varmaan tuli pari lisää juhannuksen aikana. Aina välillä yritin vähän tehdä puutarhahommiakin. Meillä on tonttia aika paljon mökillä ja piha on kyllä päässyt huonoon kuntoon. Anoppi ei sitä jaksa enää laittaa, hän vierailee mökillä korkeintaan pari päivää vuodessa. Minä olen oikeastaan se ainoa joka on pihahommista kiinnostunut. Mutta kun emme käy mökillä läheskään joka viikonloppu niin en ole pihasta ennättänyt pitää kunnolla huolta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti